Verbouwing

Bent u niet tevreden met uw huidige woonoppervlakte? Is het te klein of juist te groot? Of is het verouderd?

Met een verbouwing kunt u de gehele indeling van uw woning aanpassen, tot een woning die weer volledig aan uw wensen voldoet. Hoogakker Bouw & Montage uit Winschoten is hierbij uw vakkundige partner. Wat uw wensen ook zijn, een gerenoveerde badkamer, een grotere slaapkamer, nieuwe kozijnen of een compleet nieuwe indeling van uw woning. Aan de hand van uw wensen, adviseren wij u over de mogelijkheden en dragen praktische ideëen aan. 

Hoogakker Bouw & Montage kan van het begin tot het einde de complete verbouwing en aanbouw verzorgen. Van het aanvragen van de vergunningen tot de afwerking. Kennis, ervaring en duidelijke afspraken zijn onze kernwaarden. Aan de hand van de afgesproken werkzaamheden maken wij een gespecificeerde offerte. Zo weet u precies welke onderdelen bij de klus zijn inbegrepen en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Enkele voorbeelden van een aanbouw of verbouwing die Hoogakker Bouw & Montage voor u verzorgt:

Badkamer of toilet renoveren 

Bent u toe aan een nieuwe badkamer of toilet? Hoogakker Bouw & Montage is gespecialiseerd in het renoveren van diverse soorten en maten badkamers en toiletten. Wilt u de gehele ruimte vernieuwen of de wc vervangen voor een hangend toilet? Wat uw wensen ook zijn, wij helpen u uw droombadkamer en toilet te realiseren en leveren alle A-merken sanitair en tegels tegen scherpe prijzen. 

Badkamer renoveren

 

 

 

 

Offerte aanvragen