Referenties

Plaats uw recensie hier:

 

Recensies van andere gebruikers:

Gemiddeld: 4,06 van 5 op basis van 16 gebruikersrecensies

 - 27-09-2016 20:00
Geschreven door Familie Jasper,
Beste Lezer. Abel heeft bij ons al heel wat klussen gedaan en alle naar volle tevredenheid. De eerste was de vervanging van de schuifpui. De tweede was de vervanging van de garagedeur door een pui met daarin een raam en een deur. We hebben hem aanbevolen bij mijn zoon en hij heeft nu een prachtige dakkapel van 5 meter breed. Een sterk punt van Abel is dat hij heel goed meedenkt met de klant voor de beste oplossing. Een ander sterk punt is dat hij afspraken nakomt. Kortom: Voor ons is Abel een logische keuze!
 - 22-09-2016 16:28
Geschreven door engelien en alfredo,
abel heeft bij ons het hele huis voorzien van kunststof kozijnen en deuren uitstekend werk door deze ervaring met hem heeft hij ook de douche gerenoveerd en tot besluit een overkapping achter het huis geplaatst .het werk is goed en netjes gebeurd en we hebben hem al weer gevraagd voor andere werkzaamheden omdat hij zijn afspraken nakomt en niet duur is,en toch uitstekend werk verricht
 - 06-07-2016 14:04
Geschreven door Reinstra,
In eerste instantie was ik zeer tevreden totdat er wat zaken waren die nog wat aandacht nodig hadden. De afwatering van de overkapping werd hersteld maar er werd een behoorlijke puinhoop achter gelaten en de bestrating is compleet verzakt. De klacht aan de kozijnen is niet serieus genomen en niet verholpen. Er is door de aannemer geen verantwoordelijkheid genomen en de garantie van een jaar heeft dus geen waarde. Echter na een jaar kreeg ik wel eindelijk schoonmaak instructies!
 - 19-05-2015 16:48
Geschreven door Fam. van der Beesen,
Abel heeft bij ons de badkamer en toilet volledig vernieuwd. Het is erg mooi geworden en zijn er ook heel blij mee. We hebben met elkaar het ontwerp gemaakt. Gaande weg zijn er hier en daar wat aanpassingen gekomen omdat je dan tegen 'problemen' aanloopt. Dit is allemaal in goed overleg en tot volle tevredenheid uitgevoerd. We genieten nog elke dag van onze nieuwe badkamer! Bedankt Abel!
 - 17-05-2015 16:27
Geschreven door Miranda Hagens,
H-B-M heeft mijn gehele huis voorzien van kunststof kozijnen en deuren, ziet er keurig uit. Vooraf goed afgesproken en hoe en wat, kreeg goed advies en de service is ook goed, H-B-M is zeer klantgericht en voor ern mooie scherpe prijs, toppie Abel.
 - 16-05-2015 12:13
Geschreven door J.van der stelt ,
De firma Hoogakker bouw & montage heeft bij ons nieuwe kozijnen(kunststof voorzien van 3 dubbel glas) geplaatst op een voortreffelijke wijze.VAKMANSCHAP!!!!!! E.e.a. tegen een zeer scherpe prijs met een extra moeilijkheid voor het plaatsen van GLAS IN LOOD ramen in dubbel geïsoleerd glas. Buitengewoon goed werk aangeleverd waardoor wij in de toekomst zeker weer van hun diensten gebruik zullen maken.
 - 17-07-2013 15:26
Geschreven door G. J. Buze,
Abel heeft bij ons een dakraam geplaatst en de binnenkant van de badkamer opnieuw afgewerkt. Ik had Abel gebeld, en binnen 10 mintuten stond hij op de stoep. Nog geen 3 uur later was onze nieuwe dakraam geplaatst. Supersnel en we zijn zeer tevreden. Als we weer een klus hebben zullen we hem zeker weer vragen.
 - 08-07-2013 20:40
Geschreven door kina en melissa,
Abel heeft bij ons het kozijn aan de voorkant en de voordeur + deurkozijn voorzien van kunststof. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Alles wordt netjes afgewerkt, en bezem schoon opgeleverd! Toppie!Bij de volgende klus weten we Abel zeker te vinden.
 - 08-07-2013 20:06
Geschreven door bas en sam,
Abel heeft bij ons de douchekozijn vervangen en de boeiplanken gedaan heeft goed werk afgeleverd eindelijk een vakman die aan zijn woord houd
 - 21-05-2013 22:54
Geschreven door John en Agnes Jager,
Abel heeft alle kozijnen van onze woning vervangen, inclusief deuren, etc. Dit alles voor een zeer aantrekkelijke prijs maar wel met alle zorg en uitermate goede kwaliteit! De woning ziet er als nieuw uit! Daarnaast heeft Abel nog een paar extra werkzaamheden verricht om het geheel te complementeren. Wij zijn dan ook zeer tevreden en zullen Abel zeker weer vragen bij een volgende verbouwing of andere werkzaamheden. Top!!
 - 24-04-2013 19:17
Geschreven door B.Daanje,
Abel heeft onze toilet gerenoveerd. Hij heeft goed werk geleverd en betrekt ons bij de uitvoering. Wij zijn tevreden met het eind resultaat.
 - 12-04-2013 15:52
Geschreven door Edwin en Yvonne,
Abel heeft onze bijkeuken geisoleerd inclusief nieuwe gipsplaten en agnes plafond en het resultaat mag er zijn. echte aanradar !!!!! en Abel tot de volgende klus
 - 25-01-2013 14:03
Geschreven door Anna Boschma,
Abel Hoogakker is bij mij geweest en heeft kunststof boeidelen rond om mijn huis gezet dit is zeer vakkundig en netjes gebeurt ook vind ik dat er snel en netjes gewerkt word door het bedrijf Er moesten nog enkele kleine dingentjes gebeuren en ook dit werd zeer snel gedaan Het bedrijf is bij mij de afspraken snel nagekomen als ik weer een klusje heb schakel ik ze zeker weer in
 - 25-01-2013 14:02
Geschreven door w mulder,
Abel Hoogakker heeft bij ons het dakkapel hout vervangen voor kunststof.keurig afgewerkt en het ziet er prachtig en verzorgd uit.goede service voor een normale prijs.wij gaan hem zeker nog weer vragen voor vervanging hout werk en zetten van nieuw lood.
 - 25-01-2013 14:02
Geschreven door Fam Prins,
Ons platdak vervangen voor een nieuwe bitumen dak ,prima prijs kwaliteit verhouding.En snelle en duidlijke afspraken ,wij zijn dan ook dik tevreden zeker een aanrader.
 - 25-01-2013 14:01
Geschreven door Sander Vrielink,
Abel heeft bij ons in een driekwart dag 3 nieuwe kunststof kozijnen op de eerste verdieping geplaatst. Tijdens de eerste afspraak hebben we afspraken gemaakt, die is hij bijzonder goed nagekomen. Mochten we ooit nog meer kunststof kozijnen nemen, dan zullen we zeker wederom bij H-B-M komen.