Terrasoverkapping / Veranda

Geniet het hele jaar van uw tuin!

Bent u een echt buitenmens? Met een terrasoverkapping of veranda geniet u het hele jaar door van uw tuin en de frisse buitenlucht. Betrek uw tuin bij de woning met een prachtige Gumax overkapping. 

Gumax overkappingen worden volledig op maat gemaakt van het sterke 6063-T6 aluminium. Dankzij het gebruik van een gegalvaniseerde stalen strip van verenstaal in iedere goot zijn deze overkappingen uniek in kwaliteit. Gumax terrasoverkappingen voldoen aan alle Europese bouwnormen en zijn bestand tegen een last van 80 KG per M²! Met deze kwalitatief hoogwaardige overkappingen en veranda's, voorzien van luxe details neemt uw woonbeleving eindeloos toe. Stelt u zich eens voor dat u na uw lange werkdag van onder uw overkapping nog even kunt genieten van de zon en uw tuin!

tuinmaximaal dealer, terrasoverkapping , veranda

 

 

 

 

 

Verhoog de waarde van uw woning met een Gumax terrasoverkapping

Met een overkapping van Gumax creëert u een extra leefruimte, waardoor de waarde van uw woning toeneemt. Wij adviseren u vakkundig over het model dat goed bij uw woning past. Het inmeten en plaatsen wordt door ons specialistische team gedaan. Zo bent u niet alleen gegarandeerd van een mooi ogend resultaat, maar ook van een duurzaam resultaat!

laagste prijs garantie , kwaliteit

Storm, sneeuw , aardbeving bestendig

 

Offerte aanvragen