Dakkapellen en dakramen

Met een dakkapel creëert u in een mum van tijd, meer ruimte in uw woning. 

Hoogakker Bouw & Montage plaatst vakkundig en snel een dakkapel op uw woning. Wij kunnen deze zelfs binnen twee dagen al wind- en waterdicht maken.

Hoogakker Bouw & Montage uit Winschoten levert en plaatst, op maat gemaakte dakkapellen en geeft daarop een garantie van maar liefst 10 jaar! Van een klassieke uitvoering, tot een dakkapel met een moderne uitstraling. Welke wensen u ook heeft, wij maken het! Ook de buitenafwerking wordt volledig naar uw wensen uitgevoerd. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Trespa, keralit of hout? 

De oude dakplaten, dakpannen en overige restmaterialen voeren wij voor u af. En wilt u de binnenkant van de betreffende ruimte ook meteen laten afwerken? Hoogakker Bouw & Montage regelt het voor u.  

dakkapel plaatsen

 

 

VELUX en Luxtra dakramen en raamdecoratie

Tuimelvensters, uitzettuimelvensters, balkonvensters of dakramen voor vlakke daken, de mogelijkheden zijn eindeloos. De merken VELUX en Luxtra staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit en gebruiksgemak. Wij adviseren u over de verschillende types, afhankelijk van de mogelijkheden en uw wensen. Met een dakraam van VELUX of Luxtra, heeft u gegarandeerd extra wooncomfort!

Ook de bijpassende raamdecoratie van VELUX en Luxtra zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Rolgordijnen, horren, buitenzonwering, geplisseerde gordijnen, jaloezieën of verduisteringsgordijnen in vele decoratieve dessins. Alle producten zijn geschikt voor uw VELUX of Luxtra dakramen.  

Velux , Luxtra , dakraam

 

 

Offerte aanvragen